На території Кулінарного Центру розташоване справжнє виробництво піци.
Цех виробництва піци поділений на 4 частини:
• Заміс і формовка тіста
• Формування заготовки та нанесення соусу
• Випікання
• Додавання інгредієнтів та топінгів
Після всіх етапів виробництва піца одразу потрапляє до камери шокової заморозки, а потім пакується.
Промислові потужності дозволяють виготовляти до 400 піц на годину.
Попри індустріальний масштаб, ми чітко контролюємо якість на всіх етапах, а наші технологи та бренд-шеф щодня працюють над вдосконаленням асортименту.
Випікання основ для піц відбувається у тунельній подовій печі. Під час цього процесу, основи проходять по кам’яній поверхні печі.
Процес автоматизований саме на тих етапах, які дають можливість прискорити виробництво, але не впливають на якість продукту. Не дивлячись на зовнішню простоту, процес виготовлення піци має багато нюансів та потребує експертної точки зору.
У центрі всього виробництва знаходяться люди. Працівники цеху турботливо, додають інгредієнти на кожну піцу, згідно з чітко розробленими технологічними нормами.
Саме це вирізняє нашу піцу та робить її такою смачною!