Індустріальна Кухня – інноваційний простір в Кулінарному центрі МХП.
Це не тільки професійна кухня з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями, це дивовижна професійна кухня, перетворена на фабрику.
Виробництво страв ресторанного рівня – саме те, що вирізняє Індустріальну Кухню з-поміж інших.
Сучасне обладнання дозволяє нашим фахівцям втілювати свої найкращі ідеї.
За допомогою потужного автоклава проводиться пастеризація або стерилізація продукції, в залежності від її типу. Унікальні котли, розроблені українськими інженерами, працюють в гарячому режимі, а у новітніх шокових установках пришвидшується охолодження продукції. Зіркою Індустріальної Кухні є інноваційна система Hiperbaric, яка дозволяє паскалізувати продукти під високим тиском.
Пакувальний цех Індустріальної Кухні має у своєму розпорядженні два високопродуктивні трейсилери Multivac та Ulma для пакування харчових продуктів. Ми одні з перших, хто застосував систему пакування SKIN для готових страв.
Все це робить страви, вироблені у нас, унікальними, практичними, безпечними та зручнішими для наших клієнтів!