Можливості

Кулінарний центр МХП – це унікальний інноваційний простір, що не має аналогів у Європі. Він відчинив свої двері у червні 2021 року. Площа усього центру складає майже 5000 м2, із яких понад 3000 м2 припадає на виробничу зону.

Місією Кулінарного центру є полегшення кулінарних процесів для українців шляхом впровадження ідеї Ready to cook (RtC) та Ready to eat (RtE) продуктів харчування. Центр об’єднує у собі все необхідне, щоб надати найякіснішу експертну допомогу із кулінарних питань для кожного. Тут можна перевірити свої концепти – від генерації ідей до виробництва страв, індустріалізації кулінарних рішень або проведення навчальних заходів для свого персоналу.

Кулінарний центр об’єднує:

Лабораторію сенсорного аналізу
6 демонстраційних кухонь
Індустріальну кухню
Кухню-студію
Технологічний цех

Наші провідні технологи, бренд-шеф та кухарі, спеціалісти з маркетингу та інновацій, а також дегустатори кожного дня приймають нові виклики, щоб кулінарна трансформація в Україні відбувалась швидко, масштабно та ефективно.