Можливості кулінарного центру МХП дозволяють надавати якісну експертизу для кожного гравця ринку ХоРеКа. Невеликий сімейний ресторан, національна мережа, або якісний стритфуд кожен зможе отримати поради, або вже готові рішення для свого бізнесу.
Наші інноваційні (а часом і унікальні для України) технології та обладнання дозволяють випускати продукти RtE та RtC, які роблять роботу закладів легшою та більш професійною.
Ready to eat (RtE) – продукти готові до споживання, не потребують термічної обробки.
(Готові супи, пастеризовані страви, соуси)
Ready to cook (RtC) – продукти підготовлені для приготування.
(Су-від страви, основи для супів, мариноване м’ясо).
В асортименті присутньо багато професійно-дороблених продуктів, які перед випуском були ретельно вивчені командою наших експертів (шеф-кухарі, технологи, спеціалісти сенсорного аналізу та маркетингу). Але ми розуміємо, що ХоРеКа – це ринок із високою конкуренцією, тому завжди готові прийти на поміч нашим партнерам та застосувати всю нашу кулінарну експертизу та інноваційні можливості для розробки унікальних рішень.